Escape Diner

Original Tours & Activities is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe uitjes om te voldoen aan uw wensen. De escape rage in een nieuw jasje gestoken, het Escape Diner van Original Tours & Activities! Tijdens dit tafel-speldiner zal u heerlijk dineren en ondertussen een leuk spel spelen met uw gezelschap. Het Escape Diner is geschikt voor zowel kleine als grote groepen van jong tot oud! Dit spel vol verrassingen zal u geen moment tot verveling brengen. Teamwork en inzicht staan namelijk centraal tijdens het spel en maken het speldiner tot een zeer geschikt bedrijfsuitje. Dit avond arrangement wordt aangeboden op één van onze mooie locaties in hartje Amsterdam. Ook kunnen wij het Escape Diner in andere steden organiseren, wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het team van Original Tours & Activities. Het Escape Diner is het perfecte uitje voor elk gezelschap die van spanning en sensatie houden!

Wat kunt u tijdens dit avond arrangement verwachten?

Uw gezelschap wordt ontvangen door één van onze enthousiaste spelbegeleiders in een leuk restaurantje. Hier zal door de spelbegeleider een korte speluitleg worden gegeven, waarna het Escape Diner kan beginnen! Tijdens het Escape Diner zal uw gezelschap verschillende geheimzinnigheden tegenkomen die zij gezamenlijk moeten oplossen. Teamwork en inzicht zijn belangrijk tijdens het spel. Deze geheimzinnigheden zullen bestaan uit raadsels, puzzels, sloten en hersenkrakers. Die allemaal binnen de tijd moeten worden opgelost om te ontsnappen aan de afwasploeg. Terwijl dit amuserende spel wordt gespeeld zal uw gezelschap ook genieten van een heerlijk diner. Garantie voor een vermakelijk en gezellig uitje! Het Escape Diner zit vol verrassingen en zal uw gezelschap de gehele avond bezig houden. Ongemakkelijke stiltes tijdens het dineren zijn vanaf nu verleden tijd met het spannende Escape Diner van Original Tours & Activities!

Lees hier meer over het Escape Diner en de mogelijkheden bij Original Tours & Activities.   

Benieuwd naar onze nieuwe ontwikkelingen?

Original Tours & Activities Nederland is natuurlijk voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe fantastische activiteiten, houd daarom onze website of facebook-pagina goed in de gaten!