Speciale wens of bijzondere doelstelling?

Naast alle samengestelde arrangementen en bedrijfsuitjes is het mogelijk om een op maat gemaakt evenement voor uw bedrijf of organisatie samen te stellen. Gebaseerd op uw wensen gaan we aan de slag en stellen we een keuze programma samen waar u vooraf een keuze uit maakt. Of u laat de keuze aan uw collega’s en wij faciliteren in Amsterdam de juiste locaties en begeleiding.

Wensen, doel en omvang van uw bedrijfsuitje

Als eerste horen we graag de doelstelling van uw bedrijfsuitje. Bent u op zoek naar teambuilding of is er iets te vieren? Gaat het om het jaarlijkse evenement voor het hele bedrijf of betreft het een afdelingsuitje? Het doel van het evenement is de fundering van het hele evenement. Met de juiste componenten vullen we het hele programma in. Ook is de omvang en samenstelling van het gezelschap van belang. Bestaat de onderneming uit verschillende afdelingen (productie, kantoor, logistiek etc.) dan is het van belang dat het programma breed aansprekend is. Hierin ligt ons specialisme.

Budget

Heeft u een vastgesteld budget en wilt u een aanbod krijgen wat binnen dit budget past of heeft u liever een aanbod van verschillende mogelijkheden? Bij maatwerk gaan we uit van uw wensen. Belangrijk bij het samenstellen van een op maat arrangement. Natuurlijk kunt u rekenen op een concurrerende offerte waarbij we onze inkoopkanalen inzetten om de beste prijzen te bedingen.

Bespreken en samenstellen definitieve programma

Na ons aanbod spreken we de mogelijkheden door. Telefonisch of bij ons op kantoor aan de Oudezijds Armsteeg in hartje Amsterdam. Na overleg stellen we uw definitieve programma op en treffen wij alle voorbereidingen voor uw evenement. Tijdens het evenement is onze event-coach aanwezig die als een ware ceremoniemeester de hele dag in goede banen leidt.

Wat anderen zeggen

Het is altijd moeilijk om een bedrijfsuitje te regelen omdat er met veel verschillende mensen en dus voorkeuren rekening gehouden moet worden. Gelukkig wist de organisatie van bedrijfsuitje-amsterdam.nl (Original Tours) een leuk arrangement voor onze samen te stellen waardoor we een onvergetelijke dag hadden!

Jim

Maak uw wensen kenbaar

We kijken er naar uit om uw specifieke wensen in vervulling te laten gaan.
We zijn telefonisch te bereiken via 020 789 50 46 of via e-mail info@originaltours.nl.

U ontvangt een kopie van uw bericht op uw e-mailadres.

Een moment geduld aub.

Wilt u een personeelsfeest Amsterdam boeken? Op onze algemene website treft u een overzicht van de leukste personeelsfeesten in Amsterdam.

U ontvangt een kopie van uw bericht op uw e-mailadres.

Een moment geduld aub.